Koffie & strafstudie

Koffie en Strafstudie

‘Koffie & Strafstudie’ een voorstelling van een leerkracht, over leerkrachten, voor leerkrachten!

Comedy voor leerkrachten

In ‘Koffie & Strafstudie’ neem Koen je mee in zijn ene wereld, via de andere! Koen is met andere woorden een man van 2 werelden , zowel van de onderwijswereld (als leraar godsdienst – MAVO) als van de comedywereld.

Jaren heeft hij gezworen de twee nooit met mekaar te vermengen, … maar ‘t is toch gebeurd. Op vraag van UGent werkte hij een voorstelling uit over het onderwijs, die hij moest spelen voor allemaal onderwijsmentoren,.. en dat is gelukt. Heel goed gelukt zelfs!

Een voorstelling over Koens verleden en heden, als leerling en als leraar. Over klassenraden en leraarskamers, over bijnamen en iconische leerkrachten. ‘Koffie & strafstudie’ is een voorstelling gevuld met inside jokes. Ideaal dus voor de ‘onderwijswereld’ en mensen met kinderen !

Workshop voor leerlingen

In de workshop ‘AD-REM kan je leren?!’ probeert Koen je te troosten, indien nodig en tracht hij je wat tips en tricks mee te geven over hoe je toch op een humoristische wijze het verschil kan maken bij leerlingen, zonder te beledigen, jezelf te verloochenen en misschien wel het allerbelangrijkste, zonder bakken komisch talent!

Referenties

“Koen slaagt erin op een luchtige manier zijn blik te werpen op onderwijs en het lerarenberoep. Grappig, herkenbaar, spitsvondig en rechtstreeks vanuit de lerarenkamer.” (Ruben Vanderlinde, opleidingsverantwoordelijke specifieke lerarenopleiding Ugent)

“In het onderwijs zijn komische situaties niet schaars gezaaid, tenminste voor wie ze wil zien. Koen Dewulf ziet er nog veel meer dan anderen, laat de kiemen van het komische in plastische verhaalbogen tot volle bloei komen, en oogst tenslotte welgemikt waar het hem om te doen is: de onbedaarlijke lach van het publiek. Ik heb zelden zo onbeschaamd en luid gelachen als met Koens try out. Gevat, doeltreffend, en toch vol respect voor zijn doelwitten. Je moet het maar presteren. Als dit al zijn idee is van een try out, wil je het eindresultaat zeker niet missen.” FREDDY MORTIER – vice – rector UGent

Boek deze voorstelling

Koen werkt samen met:

Facebook

Koen wordt gesponsord door:

UA-25655747-1