2e op Lunatic Comedy Award!

May 25, 2013   //   by kristof   //   Blog  //  No Comments

Net terug van ‘the lunatic comedy award’ alwaar ik 2des werd wetende dat ik de avond moest openen! Ik ben zeer tevreden met mijn 2de plaats, al was het maar omdat dat het beste – na winnen – is wat je kan overkomen in een dergelijke finale! Niet winnen van den beste is niet zo erg, verliezen van den slechtsten zou erger zijn. Te meer dat de winnaar de enige echte Lukas Lelie is, een van de makers van De Jeugd Van Overbodig.

Zalig vind ik het te zien dat jongeren in je voetsporen treden en meteen kunnen meelopen, … De nummer 3 van vandaag is Koen Rijsbrack, een jonge knaap die vorig jaar nog een workshop bij me volgde, ook aan hem een dikke proficiat, … Laten we samen een eindje joggen jongens ! Graag vermeld ik ook de nummer 4 en 5, Dennis Vansant en Jan Linssen, ook jullie hebben een puike prestatie neergepoot.

Dankjewel The Lunatics, dankjewel familie, dankjewel pa voor je bonen, dankjewel vrienden, … Ik zie het al voor me, die gevulde zalen, gewoon omdat ‘the lunatic comedy tour’ eraan komt 🙂 is dit geen ideetje Peter Decroubele , Stijn Van Autreve?

Dankjewel Steven Mahieu en Han Coucke, dank voor jullie act, …
en Gunter Lamoot dank voor je prachtige MC-werk!

DANK JE WEL PUBLIEK !

Enfin, slaapwel vrienden,

Koen

P.S. Natalia was ook 2des, net als Geubels en Clara Van De Walle bij den tombola van de KVLV!

Leave a comment

Facebook

Koen wordt gesponsord door:

UA-25655747-1